دانشکده فایل

مرجع دانلود انواع فایلهای دانشجویی و تحقیقات دانش آموزی

دانشکده فایل

مرجع دانلود انواع فایلهای دانشجویی و تحقیقات دانش آموزی

دانلود پاورپوینت استخراج در صنایع غذایی

EXTRACTION استخراج در صنایع غذایی به معنای لغوی استحصال و خارج کردن است. در فرآوری مواد غذایی را فراهم می کنیم که واکنش های معین انجام شود و محصول به بهترین وجه تولید شود. خارج کردن برخی فاکتورهای خاص به منظور پیشبرد واکنش های اصلی در صنایع غذایی اهمیت دارد. کاربرد استخراج : استخراج قند از نیشکر یا چغندرقند استخراج آنزیم پکتیناز استخراج روغن از دانه های روغن استخراج کاروتئونید از گوجه فرنگی استخراج و بازیافت از پسامدهای میوه ها اکسترکشن در روغن هرفپتبن استخراج pn &n ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.