
فرمت فایل: .pptx تعداد اسلاید : 36 اسلاید تغذیه در سنین بلوغ ونوجوانی مرکز بهداشت استان واحد بهبود تغذیه فهرست مطالب 1) رشد و توسعه کشورها 2) سوء تغذ یه 3 ) مشکلات الگوی مصرف غذایی کودکان و نوجوانان 4) دلایل عمده آسیب پذیری تغذیه در نو جوانی 5) نیازهای تغذیه ای در نوجوانی 6) رشد قدی 7) رشد وزنی 8) انرژی 9)پروتئین D,A 10)ویتامین 11) اهمییت صرف صبحانه 12) نقش میان وعده ها 13) مراحل تصحیح تغذیه دانش آموزان 14) گروه های غذایی 15) رفتارهای تغذیه نامطلوب 16) نکاتی در مورد ت ...