دانشکده فایل

مرجع دانلود انواع فایلهای دانشجویی و تحقیقات دانش آموزی

دانشکده فایل

مرجع دانلود انواع فایلهای دانشجویی و تحقیقات دانش آموزی

تحقیق در مورد تکنولوژی تولید انواع سوسیس و کالباس و همبرگر کنترل کیفیت و استاندارهای لازم 49 ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : وورد نوع فایل :  .docx ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 49 صفحه  قسمتی از متن .docx :    تکنولوژی تولید انواع سوسیس، کالباس و همبرگر کنترل کیفیت و استانداردهای لازم تألیف دکتر سارا موحد استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین فهرست عنوان صفحه فصل 1: اهمیت صنایع گوشت و تقش ترکیبات آن از دیدگاه تغذیه 1-1 مقدمه 1-2 تاریخچه صنعت سوسیس و کالباس در جهان 1-3 تاریخچه صنعت سوسیس و کالباس در ایران 1-4 او ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.